Burçları ancak birisi paylaştığında okuyan biri olarak bugün tabumu yıkıyorum.
    Bakalım neymiş;

KOÇ burcu en inatçı burç olarak nitelendirilse de aslında sevdiği insanlara karşı bi inadı yoktur. o kendisiyle inatlaşır her zaman.  (doğru)


Koç burcu kararsız bir burçtur neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremez, kestirse bile canının istediğini yapar. O sadece anı yaşar. (son cümleye kadar evetti bebişim)


Koç burcu sadece anı yaşadığı gibi anlık sinirlerinin de kurbanı olabilir. Evet daha sonra pişman olur ama sinirlendiğinde gözü bişey görmez. (eke eke bik bik doğru çok)


Koç burcu sıcakkanlı bir burçtur. ne olursa olsun kimseye kin beslemeyi beceremez. Genelde başarılı olurlar ve çekemeyenleri fazla olur.  (meyve veren ağacı taşlarlarmış,egocum tavanda ne arıyorsun?)




Koç burcunun seveni çok olur,ama o çabuk bağlansa da çabuk aşık olmaz. Sadece bir kere en fazla iki kere severler ilk aşkları başkadır. (kimle gerçek aşk yaşadığımı da bi söyleyivereydin)


Koç burcu insanlara çabuk güvenir ve sonunda hayal kırıklığına uğrar,kalbini bi kere kıran onu hayal kırıklığına uğratan insanı siler. (oh iyi ediyormuşum,az bile)


Koç burcu için en uygun meslekler : Modayla ilgili ve turizmle ilgili meslekler olabilir. O aykırı bir insandır ve hayal gücü kuvvetlidir. (egocum tavanı sen mi deldin aaa ne arıyorsun bulutlarda)




Güzel şeymiş bu burç durumları falan ya. Takip edeceğim artık. Burç uyumu olmayan insanları siliyorum. Ehieh şaka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder