CLOSER

Canım cancağzım Natalie Portman'ımın (ki kendisi idolüm olmaz çünkü gerçekçiyim bu konuda) striptiziyle Türkiye'de duyulmuş,oyunculuğuyla tüm dünyada duyulmuş olan Closer filminin aslında bir tiyatro oyunu olduğunu biliyorsunuzdur. Ben bilmiyordum bir kaç ay öncesine kadar. Kursta Closer oyunundan Anna karakterinin bir tiradı önüme gelince 'eheleh filmde de Anna ayol ihihihi' olmuştum ama meğerse tiyatroymuş tabi.
Neyse gel gelelim şuan Closer, "Yaklaştıkça" adıyla tiyatroseverlerle.. henüz böyle cümleler kurmaya hazır değilim. Oynuyor işte yaaa,Celal Kadri Kınoğlu (nam-ı diyar Tatlı Hayat'ın İrfan Bey'i) yönetmenliğini yapıyormuş.
Oyunu izleme fırsatım olmadı çünkü öğrenci indirimli bileti 39 TL! yani tamam Türkiye'de bu işler böyle,tiyatroya gerektiği kadar değer verilmiyor vs vs ama Vanya Dayı'nın bileti 15 Tl iken kimse gitmiyorsa,39 Tl bileti olan bir oyuna 'sırf popüler' diye gitmek de bana ters.
Oyunun 'oyuncular ünlü karşim,bak Öyle bir geçer zaman ki Mesude oynuyormuş oğlum o yüzden pahalıdır' tabusunu yıkması lazım bu parayı vermem için. Ki Murat Han.. yorum yapmak istemiyorum. sevmiyorum hoşlanmıyorum katlanamıyorum nokta.
Ben yine de Biletix linklerini atayım da belki giden izleyen olur bana da fikirlerini söyler.


11 Ocak-20 Ocak Yunus Emre K.M.  http://web03.biletix.com/etkinlik-grup/17636632/TURKIYE/tr
20 Ocak   Caddebostan K.M  http://web03.biletix.com/etkinlik/NTIA4/TURKIYE/tr




8 yorum:

  1. Ben önce bir filmi izleyeyim bedavasından:)

    YanıtlaSil
  2. nice blog! cam to visit my and if you like we can follow each other? (also on facebook !) www.keepintouchwithfashion.com have a wonderful day… keep in touch…

    YanıtlaSil
  3. aa çok şaşırdım ben de bilmiyodum ve mesudeyi izlemeye katlanamam sanırım

    YanıtlaSil
  4. Adsız11.1.12

    filmi çok güzel, zaten bir tiyatro oyunundan uyarlamaydı.. tiyatrosunu Türkçe olarka görmek beni şaşırttı. buraya gelirse gitmek isterim..

    YanıtlaSil
  5. Joy,izledin mi izledin mi nasıl buldun ? izlemediysen ne zaman izleyeceksin ne zaman izleyeceksin :) Heyecandan ikilemeye başladım :)

    YanıtlaSil
  6. ErhaN ne kadar güzel filmdir değil mi ya katılıyorum sana :) Şimdilik turne görünmüyor ama eğer olursa mutlaka haber vereceğim söz :)

    YanıtlaSil
  7. Filmi izledim haftasonu hemen:) İbretlik bir filmdi vallahi, bayıldım:D

    YanıtlaSil
  8. ayyy çok sevindim ama bence favorin Natalie Portman'dı. Sevdiğim şeyleri başkalarına da sevdirmek için deli gibi çaba sarfettiğimi söylemiş miydim :D

    YanıtlaSil