Binbir beceriksizlikle bir türlü fotoğraflayamadığım yeni saç modelimin bir başka 'anlaşılmayan' hali;

7 yorum:

  1. ay sağdan başka soldan başka saç şekillerini hep çok severim ama cesaret edemem o ayrı.

    baksana bu saçlarının uzun kalan tarafını maşalasana yana at böylee kabart diğer tarafı böyle kalsın kulağının arkasında. siyahlı farlı da bi gçz makyajı ve açık mat ruj. ayyy hayalim!

    ben yapamıyorum bari sen de göriyim istedim :D

    YanıtlaSil
  2. Yaptııım,geçen yaptım vallahi. Ama fotoğraf çekmedim bir daha ki senin için olacak :*

    YanıtlaSil
  3. Süper duruyor :) Bende saçta farklı modellere cesaret edemeyen kesimdenim ama resimden anladığım kadarıyla sana çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. kırıklar var. kırıklar önemlidir.

    YanıtlaSil
  5. ay cesaretli arkadaşım hani saçını fönleyince düz çektirecektin fotonu olmadı ama bunu kabul etmıyoruz:)kendini nasıl görmek istiyorsan onu yapman ne güzel hepimizi cesaretlendiriyorsun farkındamısın senin yolundan gelirsek şaşma:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa nerdeyse 1 ay olacaak :( giremedim bloga çok özür dilerim. Fönleyecektim bak o halinden de sıkıldım daha da kısalttım eheheh,bir şeyi söyleyip yapmadıysam bil ki yine değiştirdim :) Şöyle uyuz hallerimi bir kenara bırakırsam yeni halini göstereceğim,hem senin cesarete ihtiyacın yok ki istesen var ya ohooooo :)))

      Sil
  6. Ama olmazki sen tam bloğuna alıştır sonrada gelme çok ayıp:)1 ay olsada tekrar hoşgeldinnnnn....
    Saçları ne yaptın yine eski halini bile fotosunu eklemeden bu sefer nasıl oldun ay bunda bari resim eklersin artık demi 1 ay geçmez demi:)

    YanıtlaSil