Bugün itibariyle yeni yıl hediyemi annemin manevi ve MADDİ katkılarıyla almış bulunuyorum.
Ben göz süzerek kendisine bakarken annemden "e al" komutu gelince saygıdan ötürü kendisini kırmak istemedim. (oysa ki baya baya çığlık attım)
Önce bi düşündüm,yea ben bunu nerde giyeceğim ki diye. Dedim ne olcak ben bunu siyah çorapla bile giyerim hem çok rahattır.
Sonra dedim fiyat pound olarak yazıyor,kesin türk lirasına çevirince uçar bu. Baktım yoo uçmadı öyle kamikaze gibi.
En son annem ne der acaba derken canım biricik melek tatlı minnoş kredi kartı sahibi annem yetişti imdadıma. AL dedi. aldık vallahi hayırlısı. şimdiden aşk yaşıyorum rengiyle,dokusuyla,topuğuyla.
YALNIIIIIIZ; siz değerli takipçilerimden birileri bana bu kadar topukla nasıl '3 şişe rakı devirmiş' gibi yürünmez öğretmeli. NOLUR!
ay yazmayı unutmuşum ASOS'dan aldım ben bunu. ama bitmiş en sonuncuyu almışım zaten Türkiye'ye göndermekten vazgeçtiler (yerseniz)

10 yorum:

  1. ayy rengine ben de bayıldım!
    annene bayıldım ya hemen anneme okutiyim örnek olsun :D yalnız ben de düzgün yürüyemem de bunun yopuğu güzel ya rahat gibi duruyor cidden ve yazın kotların altına da ne şık durur ya! yazın da şortların altına falan. ay çok yakışır eminiiim :)

    YanıtlaSil
  2. yaaa oley şimdi daha mutlu oldum aldığıma. teşekkür ederim muckmuckmuck! bu arada annem en ala 'battı balık yan gider'cilerdendir. ay sonuna kadar çok eğlenceli oluyor ama ay sonu ımmmmm :D

    YanıtlaSil
  3. uvvv çok janjanlı buuu!!rengi harika hem de platform,kesin çok rahattır :)
    modaya destek olan anneye kocaman bir alkış!!
    güle güle,güzel günlerde giy :)

    FidoLand

    YanıtlaSil
  4. Uzun süredir favorimdi bu benim. Ama bir türlü cesaret edemedim topuğuna. Çok çok isabetli bir seçim olmuş. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. FidoLand çooook teşekkür ederim umarım rahattır yoksa "madem yürüyemiyorsun niye giyiyorsun arkadaşım" demenize izin vereceğim :)
    Annemden de sizlere öpücükler geliyormuş
    tekrar teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  6. Alışveriş Danışmanımmmm çok teşekkür ederim annem kadar payın var bu alışverişte :) yoksa ben pound üzerinden çok kazık yerdim ehihi öpüyorum

    YanıtlaSil
  7. Çooook güzel bir ayakkabı, giyemesen bile vitrine koyarsın :)

    Ben de sizi bloguma beklerim, güzel yorumlarınızı da beklerim :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederimmm,giyeceğim çok inat ettim bir adriana lima efendime söyleyeyim bir miranda kerr olamasak da türk inadımız yeter :)

    YanıtlaSil
  9. Vay be ne anneler var , benimkisi bana hic yilbasi hediyesi felan almadi :D hatta kutlama ihtiyaci bile duymaz hrnyse bu arada ayakkabi cçok hosmus gule gule giy :D

    YanıtlaSil
  10. Benimkinden de 'ayy beğenmiş bari alayım' gibi bir atak bekledim ama "ayyyy ben kredi kartı şeysini filan giremem sen yap" dedi neyse kabullendim :D
    teşekkür ederimmm gelsin de üzerimde paralayacağım inşallaaaah

    YanıtlaSil